CUMPARA

  Conditii

Comanda minima pentru expeditii postale si prin curier este de 50 lei noi /500.000 lei vechi/, fara taxele de expediere sau ramburs, care se adauga la produse. Acestea sunt de minim 25 lei(pt max 1 kg) prin curier rapid- ajung in max. 48 ore in tara , sau minim 10 lei pentru expedieri prin Posta Romana comenzi cu plati achitate cu mandat postal pe baza confirmarii de stoc si pe adresa primita pe email. Prima comanda se expediaza numai cu plata anticipata, ulterior si cu ramburs. Tarifele pt expedieri cu ramburs sunt 15 lei/posta (la 1 kg) sau circa 45 lei prin curier, in localitatile cu sediu Urgent Cargus curier. Comenzile sub 50 lei se onoreaza la sediu, in Timisoara, str. I Ghica 1, colt cu Bd Regele Carol nr 10, zona Iosefin,( vizavi de Casa Studentilor).

Pentru LISTA DE COMPONENTE "oferta": daca sunteti client ocazional, sau va aflati la prima comanda, platiti pretul din prima coloana ( Pret 1)

Clientii care au achizitii lunare medii la sectorul de componente electronice de peste 500 lei beneficiaza, dupa prima luna, de coloana "pret2". Comenzile de peste 500 lei sunt scutite de plata taxelor de expeditie, numai in limita a 1kg/colet. Cand comandati peste 2000 lei sau media dvs. din ultimile 3 luni depaseste 3000 lei beneficiati de reducerile din coloana Pret3 si scutire de taxe de expeditie, in limita a 10 kg pe colet. In lipsa unui pret in coloanele de reduceri se va aplica cel de pe coloana anterioara. Exista unele articole cu pret unic. Programul de Protectie ELECTRONIKA asigura tuturor clientilor cu minim 2 comenzi reducerile de pe coloana 2. Pentru primele doua comenzi NU LIVRAM CU RAMBURS, doar cu plata anticipata prin mandat postal sau cont bancar. www.electronika.ro/forum va asteapta cu sugestii, propuneri si conlucrare pentru beneficiul membrilor forumului. Preturile se pot negocia in functie de conditiile de comanda: cantitate, model, mod de ambalare, ritmicitatea comenzilor, evolutia preturilor de pe piata. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice achizitie serioasa. Livram produse si cu plata prin trezorerie. Unitati de stat sunt bine servite si se afla pe lista clientilor nostri fideli. Va stam la dispozitie cu informatii on line pe messenger yahoo: id: aswotim. In cazul platilor anticipate cu O.P. bancar sau mandat postal cheltuielile de expeditie sunt cele mentionate mai sus , in limita a 1 kg. La plata anticipata prin banca, pentru sume de pana la 100 ron se adauga un comision de tranzactie de 5-7 lei. Lasati adresa si nr de telefon in comanda dvs. pentru a fi contactat de curier in cazul in care nu va gaseste la adresa dvs.

Va rugam sa va introduceti toate datele de contact inaintea efectuarii unei comenzi. Veti fi contactat ulterior, in vederea definitivarii tuturor detaliilor in privinta platii si expedierii comenzii dvs. Email: pieseinfo@yahoo.ro

Puteti sa va calculati taxele de expeditie aici:

Mesagerie interna

Prioripost

Urgent-Curier

link ANPC:

Asoc Nationala Protectia Consumaorilor

  CONDITII DE VANZARE-CUMPARARE cu siteul nostru:

Fotografiile produselor au rol ilustrativ si exista posibilitatea sa nu reflecte intotdeuna obiectul real! Textul insotitor reflecta caracteristicile produsului, nu unele detalii vizibile pe poza, care pot fi de la produse similare sau asemanatoare. Producatorii, importatorii si distribuitorii isi rezerva dreptul de a modifica unele caracteristici si preturiale produselor lor fara instiintare prealabila, dar pastrandu-si, in ansamblu, caracteristicile si functionalitatea pe care o prezinta initial. Marfurile sunt prezentate cu preturi in lei, inclusiv TVA, exceptand ofertele unde e specificat "pret fara TVA". Preturile pot fi modificate fara preaviz de catre furnizori si pot fi supuse negocierii intre parti.

Intrucat baza de date se schimba zilnic iar actualizarea datelor pe internet nu se poate face ritmic, veti primi confirmarea comenzii dvs cu pretul actual, urmand ca in timpul specificat- de obicei de 24 de ore pana la expediere- sa rectificati sau anulati comanda dvs. Comenzile se trimit pe e-mail: rubintm@gmail.com. Produsele afisate in site-urile noastre www.tronica.ro se pot afla sau nu in stoc la momentul efectuarii comenzii! Pentru a comanda telefonic este de ajuns sa ne contactati la unul dintre numerele de telefon: 0356.425922; 0356.425923 sau Vodafone: 0722.282850; 0770.159388. Consultantii nostri va vor oferi informatiile necesare procesarii comenzii si va vor acorda tot sprijinul pentru a selecta produsul care sa satisfaca cerintele dvs in cazul in care nu stiti exact ce ar trebui sa alegeti sau doriti mai multe date despre produs. Toate produsele au CALITATEA CERTIFICATA. Consumabilele si piesele de schimb uzabile nu au termen de garantie. In cazul unor defectiuni de fabricatie, care NU provin din manipularea, lovirea si intretinerea necorespunzatoare ori de folosinta, montarea defectuoasa, functionarea in alti parametrii decat cei indicati de producator,se rezolva in garantie. Luati legatura cu noi pentru instructiuni. Produsele cu defecte de fabricatie se vor trimite pe adresa noastra fara ramburs, costul fiind suportat de client si vi le vom returna in cel mai scurt timp posibil cu costul reexpedierii suportat de catre noi, cu exceptia cazurilor exceptate de garantie (sigilii aparate desfacute, manipulare defectuoasa, exploatare necorespunzatoare, etc). Produsele se pot returna exact in conditiile cu care au fost primite, cu ambalajul si actele insotitoare intacte, complete, fara nici o justificare din partea clientului in 10 zile de la primirea lor. Termenul de rezolvare este de max. 14 zile. Nu trimiteti pachete cu ramburs. Nu raspundem in cazul defectelor aparute datorita utilizarii necorespunzatoare in parametrii specificati (de exemplu difuzoarele trebuiesc folosite in parametrii maximi notati pe ele si nu sub distorsiuni - (sunet neclar, in fortaj, cu potentiometrele la maxim) etc. Tweeterele si difuzoarele pentru sunete medii nu se folosesc fara filtre). Marcile comercializate de noi au specificatiile reale si trebuiesc respectati parametrii si indicatiile producatorului. Piesele de schimb, componentele, nu au garantie iar inlocuirea lor se face numai de catre personal autorizat, care respecta procedurile de lucru specifice, instruit in acel domeniu.

Va rugam specificati modalitatea de expeditie si modul de plata preferat (in avans, ramburs, prin ordin de plata vizat de banca, etc.) la nota ce insoteste comanda. Daca nu aveti contract de furnizare semnat si stampilat cu firma noastra, Rubin, conform legislatiei in vigoare, va rugam sa-l inregistrati prin Download , sa-l completati, semnati stampilati si sa-l expediati pe adresa noastra postala.SC Rubin SRL nu este responsabila pentru aptitudinile utilizatorului de a accesa sau utiliza site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini sau din necitirea/nerespectarea conditiilor de utilizare. OBLIGATIILE UTILIZATORULUI: www.electronika.ro nu vinde produse sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. Poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Orice reclamatie este insotita si de un raspuns din partea noastra, pentru o rezolvare amiabila. In cazul cand nu sunteti de acord cu noi va puteti adresa si OPC insotindu-va declaratia cu raspunsurile noastre, sau unor specialisti electronisti care va pot da lamuririle necesare.

Download Contract de vanzare - cumparare


 

Copyright ©2005 ELECTRONIKA.RO